u bent hier

Coderdojo Aartselaar - tijdelijk geannuleerd

7 +

Audiovisuele kunst


Tijdens CoderDojo leer je programmeren, games en robots maken. Je gaat meteen zelf aan de slag met Scratch en leert al doende hoe programmeren werkt. Heb je al wat ervaring met Scratch? Dan is Micro:bit, Adruino of Python misschien iets voor jou! Inschrijven kan telkens één maand voor de dojo via www.coderdojobelgium.be --> praktisch --> inschrijven --> Aartselaar. Wie inschreef voor de vorige ... Lees meer »

Tijdens CoderDojo leer je programmeren, games en robots maken. Je gaat meteen zelf aan de slag met Scratch en leert al doende hoe programmeren werkt. Heb je al wat ervaring met Scratch? Dan is Micro:bit, Adruino of Python misschien iets voor jou!

Inschrijven kan telkens één maand voor de dojo via www.coderdojobelgium.be --> praktisch --> inschrijven --> Aartselaar. Wie inschreef voor de vorige dojo of op de wachtlijst stond krijgt voorrang voor de volgende editie. Meld je dus zeker aan voor de wachtlijst als de dojo volzet is.

Coderdojo Aartselaar draait volledig op vrijwilligers.
Daarom zijn we steeds op zoek naar coaches om de jongeren te begeleiden. We zoeken zeker geen "lesgever", maar iemand die de jongeren helpt om zelf te ontdekken. Specialisatie in een specifiek domein (Scratch, Adruino, andere programmeertalen) is fijn, maar niet noodzakelijk.

Meebrengen: laptop.
Heb je geen laptop? Vraag er dan een aan via het inschrijvingsformulier.

Interesse om te coachen? Stuur dan een mailtje naar lies.lemmens@aartselaar.be voor meer informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Chalet De Hamer
della Faillelaan 21
2630 Aartselaar
za 27 maart 2021 van 14:00 tot 16:30 za 24 april 2021 van 14:00 tot 16:30 za 22 mei 2021 van 14:00 tot 16:30
Cultureel Centrum Aartselaar
gratis