u bent hier

Click

3 +

Tekst en muziektheater, Circus


Een lichtgevend, acrobatisch sprookje. Licht aan, click! Een zolder waar de tijd is blijven stilstaan. Vergeten speelgoed, bestofte meubels en achtergelaten lampjes komen tot leven. Een schommelende kroonluchter, gewichtloos als een droom, een kandelaar op de toppen van zijn tenen en een familie schemerlampjes die verstoppertje speelt. Een betovering die een nacht lang duurt, elke nacht, Een ... Lees meer »

Een lichtgevend, acrobatisch sprookje.


Licht aan, click!


Een zolder waar de tijd is blijven stilstaan. Vergeten speelgoed, bestofte meubels en achtergelaten lampjes komen tot leven. Een schommelende kroonluchter, gewichtloos als een droom, een kandelaar op de toppen van zijn tenen en een familie schemerlampjes die verstoppertje speelt. Een betovering die een nacht lang duurt, elke nacht,

Een lichtgevend, acrobatisch sprookje.

Licht aan, click!

Een zolder waar de tijd is blijven stilstaan. Vergeten speelgoed, bestofte meubels en achtergelaten lampjes komen tot leven. Een schommelende kroonluchter, gewichtloos als een droom, een kandelaar op de toppen van zijn tenen en een familie schemerlampjes die verstoppertje speelt. Een betovering die een nacht lang duurt, elke nacht, de hele nacht.
Kom met lichtjes in je ogen. Wij zorgen voor de lampjes.

Licht uit, click!

Sprookjes enzo
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
zondag 20 september 2020om 11:00
cc schoten
€ 8,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be