u bent hier

Classics for Kids viert feest

6 +


Tijdens een uniek concert viert Classics for Kids haar 20ste verjaardag met orkest Duizenden Vlaamse kinderen hebben reeds kennis mogen maken met het Kinderconcert “Classics for Kids”. Deze concerten wil kinderen en jongeren warm maken voor muziek en voor klassieke muziek in het bijzonder. De bedoeling van deze kinderconcerten zijn kinderen en jongeren op een ongedwongen manier kennis te ... Lees meer »

Tijdens een uniek concert viert Classics for Kids haar 20ste verjaardag met orkest

Duizenden Vlaamse kinderen hebben reeds kennis mogen maken met het Kinderconcert “Classics for Kids”. Deze concerten wil kinderen en jongeren warm maken voor muziek en voor klassieke muziek in het bijzonder. De bedoeling van deze kinderconcerten zijn kinderen en jongeren op een ongedwongen manier kennis te laten maken met alle aspecten van een klassiek concert en spelenderwijs leren en plezier beleven in muziek.

We vertrekken steeds van herkenbare kinderliederen die we dan in een aangepaste Mozart, Bach of andere klassieke muziekstijl bewerken. De orginele klassieke melodiën kan u dan ook horen in de gearrangeerde werken.

Classics for Kids is een zeer interactief concert waarbij de kinderen echt actief musiceren. Ingrediënten zijn in deze 20 jaar nog steeds dezelfde en blijft zeer succesvol. We wensen nu de nieuwe generatie eveneens te overtuigen van klassieke muziek. Dit concept is sterk omdat het voor en met kinderen gemaakt wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Walburgiskerk
Volkstraat 41
2000 Antwerpen
zaterdag 28 augustus 2021 van 15:00 tot 17:00
Kinderen Goedgekeurd
€ 8,0
0468/16 30 52
www.kinderengoedgekeurd.be