u bent hier

Claptonite - a tribute to Eric Clapton - GEANNULEERD

Pop en rock


Clapton heeft geen introductie nodig... Layla, I Shot the Sheriff, White Room, Tears in Heaven, Wonderful Tonight, en Cocaine zijn maar enkele van de hits die ook Claptonite zal brengen. ​Claptonite is de enige Belgische Eric Clapton tributeband, een uniek gegeven binnen de Belgische muziekscène! Claptonite wil zo dicht mogelijk tegen het origineel blijven, maar het gevoel moet wel juist ... Lees meer »

Clapton heeft geen introductie nodig... Layla, I Shot the Sheriff, White Room, Tears in Heaven, Wonderful Tonight, en Cocaine zijn maar enkele van de hits die ook Claptonite zal brengen.
​Claptonite is de enige Belgische Eric Clapton tributeband, een uniek gegeven binnen de Belgische muziekscène!

Claptonite wil zo dicht mogelijk tegen het origineel blijven, maar het gevoel moet wel juist zitten. We spelen de muziek met veel eerbied aan de meester, maar Clapton staat uiteraard niet zelf op het podium. We zijn niet het origineel, maar wel 'the next best thing'.
De stem en het gitaarspel van Wesley Meynendonckx zijn bijna een kopie van die van Eric. Zet de topmuzikanten erbij die hem begeleiden en je zoektocht naar een fantastische tributeband is afgelopen.

Laat jezelf overtuigen door een intense Clapton ervaring die puur en doorleefd is.

Dit concert was oorspronkelijk gepland op 1 mei 2020, maar is verplaatst omwille van de maatregelen n.a.v. het coronavirus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart de Singer
Bavelstraat 35
2310 Rijkevorsel
zaterdag 28 november 2020 van 20:30 tot 23:30
De Singer vzw
€ 13,0
www.desinger.be/nl/programma/28-11-20...
www.desinger.be