u bent hier

CIRKELGEWELF

Circus


CIRKELGEWELF is een performance in een grote dôme-achtige constructie die met man en macht wordt rechtgetrokken. De opbouw is deel van de voorstelling en wordt uitgevoerd door getrainde artiesten én het publiek. Deze dôme, het CIRKELGEWELF, transformeert op het centrale punt van een festival van reusachtige zitbank tot een 9 meter hoge constructie. CIRKELGEWELF wil de grenzen tussen ... Lees meer »

CIRKELGEWELF is een performance in een grote dôme-achtige constructie die met man en macht wordt rechtgetrokken. De opbouw is deel van de voorstelling en wordt uitgevoerd door getrainde artiesten én het publiek.
Deze dôme, het CIRKELGEWELF, transformeert op het centrale punt van een festival van reusachtige
zitbank tot een 9 meter hoge constructie.
CIRKELGEWELF wil de grenzen tussen professionele podiumkunstenaars, kunststudenten, amateurs en publiek aftasten, en gelooft in de kracht van samenwerking. Het project is een artistiek traject, een in- situ gegeven, een structuur die op elke speelplek met telkens deels andere spelers , een ander resultaat zal geven. CIRKELGEWELF is een productie van Divi-Divi en 't Zoonlief Collectief vzw in samenwerking met El Circo dell Fuego.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Evenementenweide Park Spoor Noord
Ellermanstraat
2000 Antwerpen
Van za 17 april 2021 00:00 tot zo 18 april 2021 23:59
Divi-Divi Antwerpen
gratis
+32 3 2712888
+32 486107003
www.divi-divi.net