u bent hier

Circus Bruul

3 +


Circus Bruul is een binnenspeeltuin met als thema het circus. Je vindt er super toffe attracties: een lunapark, een shooting hall met luchtguns, een fun house met ballenbad, klimstructuren en glijbanen en nog zo veel meer! In hetzelfde gebouw kan je ook gaan bowlen in het Bowl- & Playcenter Den Bruul. Plezier verzekerd! ATTRACTIES Een mega funhouse! Van de duizenden plastic balletjes op de ... Lees meer »

Circus Bruul is een binnenspeeltuin met als thema het circus. Je vindt er super toffe attracties: een lunapark, een shooting hall met luchtguns, een fun house met ballenbad, klimstructuren en glijbanen en nog zo veel meer! In hetzelfde gebouw kan je ook gaan bowlen in het Bowl- & Playcenter Den Bruul. Plezier verzekerd!

ATTRACTIES
Een mega funhouse! Van de duizenden plastic balletjes op de begane grond tot helemaal aan de top van de vier etages tellende funhouse ontdek je verschillende klimstructuren, car-washes, glijbanen, punchbags, doorworstelstructuren, uitkijktorens, snoozel-kamers

In de Shooting Hall speel je met gigantische luchtguns die balletjes van schuim afschieten! Er zitten verschillende doelen verwerkt in de structuur, maar het is natuurlijk ook perfect veilig en leuk- om eens op je vriendjes te schieten!

Op een veilig afstandje van de grotere kids is de speelzone voor de allerkleinsten. Softplay, speelhuisjes, een miniballenbadje, loopstructuren, glijbaantjes.

Voor de dansliefhebbers is er een heuse disco-stage: lights, music and action!!! De échte sterren op de dansvloer Met de discolichten en disco-effecten wordt een echte dansvloer gecreëerd waarop u uw ster kan bewonderen. Mamas en papas zijn natuurlijk ook toegelaten

In Circus Bruul staan ook verschillende spectaculaire opblaasstructuren. Soeperdoeper-hoge glijbanen van wel zeven meter hoog!!! Hindernissenparcours van twintig meter lang voor de beentjes eens goed te trainen! En een springkasteel waar iedereen kan jumpen zo hoog ie wil!

BOWL- & PLAYCENTER DEN BRUUL
14 volautomatische bowlinglanes, voorzien van de laatste nieuwe technologie zorgen voor een perfecte bowlinggame. Zelfs de ober roepen kan via de touchscreens, jij moet enkel zorgen voor de strikes! In de gezellige brasserie kan je natuurlijk ook terecht voor te verpozen met een natje en droogje! Of daag je liever je tegenstander uit voor een spelletje op de snooker- en pooltafels?

Toon kaart Circus Bruul
Bel 15
2440 Geel
Wo Van 0:00 tot 0:00 Vr Van 0:00 tot 0:00 Za Van 0:00 tot 0:00 Zo Van 0:00 tot 0:00
mail@circusbruul.be
+32 1 4585021
www.circusbruul.be