u bent hier

Circus Barones " Surprise"


SURPRISE Kortelings slaat het circus Barones haar tenten op in uw gemeente. Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘reis door de wereld’ liet het circus Barones zich dit jaar inspireren door de meest bekende sprookjes. Onze inmiddels beroemd geworden clown Patatje is uw gastheer en voert u mee doorheen sprookjesland op een verrassende wijze. In deze barre wintertijd zal hij u op ... Lees meer »

SURPRISE
Kortelings slaat het circus Barones haar tenten op in uw gemeente.
Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘reis door de wereld’ liet het circus Barones zich dit jaar inspireren door de meest bekende sprookjes.
Onze inmiddels beroemd geworden clown Patatje is uw gastheer en voert u mee doorheen sprookjesland op een verrassende wijze.
In deze barre wintertijd zal hij u op zijn vliegend tapijt meevoeren naar het sprookjesland van duizend en een nacht gelegen in verre warme Oriëntaalse gebieden.
De acrobaten, clowns en dieren van circus Barones brengen een wervelende show die de toeschouwer niet enkel zal doen verbazen of lachen met onze knotsgekke clowns, maar ook tot ontroering zal gebracht worden tijdens de reis door sprookjesland.
Zoals de naam van het programma ‘Surprise’ doet vermoeden wil men de toeschouwer dit jaar aangenaam verrassen.
Doch willen we een klein tipje van de sluier lichten. De directie van het circus Barones is fier dit jaar een uniek act te brengen.
Een duet uit Polen brengt u een adembenemende acrobatische kracht act.
Ook de clowns laten zich niet onbetuigd en vervoeren een van oudsher bekende Engelse dame de piste in met een eigenzinnig taxivoertuig dat tot hilarische toestanden leidt.
Uiteraard er zijn er nog vele andere mooie acts tijdens dit 2 uur durend programma, maar zoals gezegd wil Barones hier niet te veel over kwijt en zoals het in sprookjesland past laat men de toeschouwer graag zelf tot ontdekking komen.
Zoals we gewend zijn blijft circus Barones ook steeds vernieuwend. Een nieuwe piste met nieuwe licht- en geluidstechnieken ondersteunt door een mooie choreografie brengen je in een feeërieke sfeer.
‘Surprise’ een programma dat jong tot oud zal boeien !
Welkom bij Circus Barones, welkom in sprookjesland, welkom bij het mooiste circus van België
Zondag om 11 u familievoorstellingen! Volwassenen betalen de kinderprijzen ( zie prijslijst kassa)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Parking aan Sportcomplex "De Schalk"
Stadionlaan
2830 Willebroek
vr 20 september 2019 van 18:00 tot 20:00
za 21 september 2019 van 15:00 tot 17:00
za 21 september 2019 van 18:00 tot 20:00
zo 22 september 2019 van 11:00 tot 13:00
zo 22 september 2019 van 15:00 tot 17:00
€ 15,0
circusbarones.secretariaat@gmail.com
0496 98 19 54
www.circusbarones.com