u bent hier

Cinema Urbana: Booksmart


Boekenwijsheid hebben Amy en Molly genoeg. Maar hebben ze ook voldoende van het leven geproefd? Op hun laatste schooldag besluiten twee nerdy meisjes om eindelijk helemaal los te gaan. Ze hebben de voorbije jaren zoveel gemist. Vanavond zal niets of niemand hen tegenhouden, vannacht wordt hun nacht! Alleen moeten ze wel achterhalen waar de afstudeerfuif plaatsvindt, want zulke informatie vind ... Lees meer »

Boekenwijsheid hebben Amy en Molly genoeg. Maar hebben ze ook voldoende van het leven geproefd? Op hun laatste schooldag besluiten twee nerdy meisjes om eindelijk helemaal los te gaan. Ze hebben de voorbije jaren zoveel gemist. Vanavond zal niets of niemand hen tegenhouden, vannacht wordt hun nacht! Alleen moeten ze wel achterhalen waar de afstudeerfuif plaatsvindt, want zulke informatie vind je doorgaans niet in studieboeken.

Een film, zo kraakhelder en fris als een wit T-shirt aan het begin van een wilde feestnacht. In een opeenvolging van uitzinnig losgeslagen sketches en taferelen brengen de spits gebekte BFF’s Beanie Feldstein en Kaitlyn Dever een ode aan de vriendschap.

Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomeravond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! Neem zeker ook je mondmasker mee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ZOMERFABRIEK
Minkelersstraat, Zurenborg
2600 Berchem (Antwerpen)
vrijdag 25 september 2020 van 21:00 tot 23:59
Zomer van Antwerpen
gratis
www.zva.be/index.php/booksmart