u bent hier

Churches | Sarah Ferri


Toen ze 2 jaar geleden haar album Displeasure in Mechelen voorstelde, pakte Sarah Ferri ons in vanaf de eerste noot. Op vraag van Festival Dranouter herwerkte Sarah de filmische, orchestrale muziek van toen tot een intieme versie voor piano en strijkers. Het groeide uit tot één van de muzikale hoogtepunten van het festival en krijgt nu ook een vervolg in een nieuwe tournee. De rode draad in ... Lees meer »

Toen ze 2 jaar geleden haar album Displeasure in Mechelen voorstelde, pakte Sarah Ferri ons in vanaf de eerste noot. Op vraag van Festival Dranouter herwerkte Sarah de filmische, orchestrale muziek van toen tot een intieme versie voor piano en strijkers. Het groeide uit tot één van de muzikale hoogtepunten van het festival en krijgt nu ook een vervolg in een nieuwe tournee.

De rode draad in het concert is Sarahs wonderbaarlijke stem die je alle hoeken van de zaal laat zien. Ze wordt ondersteund door aanzwellende strijkers die inspelen op het gemoed. Samen trekken ze je mee in een filmische wereld van zwevend engelengezang tot zwoele Hollywoodmuziek uit de seventies.

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
za 06/10/18 van 20:15 tot 21:45
Cultuurcentrum Mechelen
€ 16,0
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...
070 22 28 00