u bent hier

Choums odyssee (3+)

3 +

Animatie en kinderfilms


Terwijl de storm raast over het moeras, komt uiltje Choum uit het ei gekropen. Hij wordt meteen uit het nest geblazen... en met een extra ei op de rug, trippelt Choum het moerasbos in, vastbesloten om een moeder te vinden voor zichzelf en het ei. Zelfs als die moeder een alligator of een wasbeer blijkt te zijn. Choum is minstens even schattig als dapper. Want de tocht die dit pluizige ... Lees meer »

Terwijl de storm raast over het moeras, komt uiltje Choum uit het ei gekropen. Hij wordt meteen uit het nest geblazen... en met een extra ei op de rug, trippelt Choum het moerasbos in, vastbesloten om een moeder te vinden voor zichzelf en het ei. Zelfs als die moeder een alligator of een wasbeer blijkt te zijn. Choum is minstens even schattig als dapper. Want de tocht die dit pluizige uilskuiken onderneemt, zit vol uitdagingen en gevaren.

Choums odyssee bekijk je in combinatie met twee kortfilms (Nest en De witte kraai) met vogels in de hoofdrol.


Regie: Julie Bisaro, Sonja Rohleder, Carol Freeman


Animatiefilm,  FRA, 2019, 40’


PERS


"[Een] prachtige 2D-animatie die de donzige veertjes hoogst aaibaar weet te vatten. (...) Zou er iets schattigers bestaan dan een koprollend babyuiltje?" ★★★ - De Morgen

 

ontbijtfilm
Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
zondag 21 maart 2021 van 09:30 tot 09:30
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/72072/ontbij...