u bent hier

CC De Kerken - Tango D'amore (geannuleerd)

16 +


Gerardo Agnese, Argentijnse bandoneonist, brengt met zijn duo tango en traditionele muziek uit Argentinië, waar je je hart aan kan verwarmen. Door hun sterke band met de Latijns-Amerikaanse manier van muziek maken, begrijpen deze muzikanten elkaars gevoel en vindt er een muzikale communicatie plaats, overgebracht aan het publiek. Je wordt die avond meegenomen in een verhaal van verre oorden en ... Lees meer »

Gerardo Agnese, Argentijnse bandoneonist, brengt met zijn duo tango en traditionele muziek uit Argentinië, waar je je hart aan kan verwarmen. Door hun sterke band met de Latijns-Amerikaanse manier van muziek maken, begrijpen deze muzikanten elkaars gevoel en vindt er een muzikale communicatie plaats, overgebracht aan het publiek.

Je wordt die avond meegenomen in een verhaal van verre oorden en tegelijk dichtbij, van aantrekking, weggaan, verlangen en terugkeren, een verhaal dat door het tango danspaar wordt belichaamd. Elke nieuwe tango nemen zij als een leeg blad, een dans, ter plekke gecreëerd. Een verhaal zonder woorden, op lichaamsniveau, waarin het innerlijke ritme van twee mensen kli(n)kt en in samenspel gaat met de uiterlijke, hoorbare muziek.

Bennie Bartels en Astrid Maria Cerpentier brengen samen deze Argentijnse tango met passie, intens in connectie en expressief in de dans. Een dans die wil raken, één zijn in al zijn emotie. Het wordt opmerkelijk, soms fris en speels, maar ook krachtig, intens, diep, innig, en sfeervol, een dans die een avond als Tango d’Amore waardig is.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kerk Blauberg
Blauberg
2230 Herselt
zaterdag 13 februari 2021 van 20:00 tot 21:30
cultuurdienst Herselt
€ 12,0
014/53 90 58
webshop.herselt.be