u bent hier

Cavaconcert

Klassieke muziek


Sevak, Ashot en Hrachya zijn geboren in Armenië, maar wonen al geruime tijd in Brussel. Ze spelen op westerse instrumenten maar de toon, de precieze timing, de wijze waarop ze akkoorden met elkaar verbinden, verandert voelbaar wanneer ze muziek uit hun geboorteland spelen... Armenië heeft een lange traditie van volksmuziek, maar ook vele klassieke Armeense musici hebben internationale faam ... Lees meer »

Sevak, Ashot en Hrachya zijn geboren in Armenië, maar wonen al geruime tijd in Brussel. Ze spelen op westerse instrumenten maar de toon, de precieze timing, de wijze waarop ze akkoorden met elkaar verbinden, verandert voelbaar wanneer ze muziek uit hun geboorteland spelen...

Armenië heeft een lange traditie van volksmuziek, maar ook vele klassieke Armeense musici hebben internationale faam bereikt. Sevak, Ashot en Hrachya zijn geboren in Armenië, maar wonen al geruime tijd in Brussel. Ze spelen op westerse instrumenten: een viool, een cello en een piano. Maar de toon, de precieze timing, de wijze waarop ze akkoorden met elkaar verbinden, verandert voelbaar wanneer ze muziek uit hun geboorteland spelen. Het Armeense bloed stroomt vrijer en intenser, met een eigen logica die niet kan worden vastgelegd in de strepen en muzieknoten binnen onze muzikale notatie. 

Armeense muziek, tegelijk doordrongen van pijn, weemoed en absolute schoonheid !


Bezetting: 

Sevak Avanesyan: cello

Ashot Khachatourian: piano

Hrachya Avanesyan: viool


Bio’s:

https://www.aulos.be/musici-instrumentaal-nl/sevak-avanesyan-cello

https://www.ashotkhachatourian.com/biography

http://www.nordicartistsmanagement.com/artists/hrachya-avanesyan-violin

Alon Sariel en Michaerl Tsjalka
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
zondag 23 mei 2021 van 11:00 tot 11:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
gratis
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/72081/cavaco...