u bent hier

Casco

15 +

Pop en rock


Brihang, een grootmeester van het kleine gebaar, gedijt als geen ander in een intieme setting. Zijn door het publiek omarmde platen lieten telkens weer een frisse wind waaien door het Belgische muzieklandschap en toonden aan dat Brihang een artiest is die zijn gelijke niet kent. Brihang, een grootmeester van het kleine gebaar, gedijt als geen ander in een intieme setting. Zijn door het publiek ... Lees meer »

Brihang, een grootmeester van het kleine gebaar, gedijt als geen ander in een intieme setting. Zijn door het publiek omarmde platen lieten telkens weer een frisse wind waaien door het Belgische muzieklandschap en toonden aan dat Brihang een artiest is die zijn gelijke niet kent.

Brihang, een grootmeester van het kleine gebaar, gedijt als geen ander in een intieme setting. Zijn door het publiek omarmde platen zolangmogelijk en CASCO lieten telkens weer een frisse wind waaien door het Belgische muzieklandschap en toonden aan dat Brihang een artiest is die zijn gelijke niet kent. Dat meesterschap trekt hij door naar zijn optredens. 

De rapper begeestert van het eerste woord tot de allerlaatste noot met een show die hier en daar zelfs de grenzen van de artistieke performance opzoekt. In het voorjaar van 2022 staat de rapper eindelijk terug op de planken, tijdens een tournee langs verschillende schouwburgen. Hoewel de Knokkenaar altijd net datgene doet wat niemand ziet aankomen, mag je je toch alvast aan een memorabele avond verwachten. 


“’Der zit e steentje in me schoen, mo kzien der al gewend aan.” 

 

Brihang
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
vrijdag 25 maart 2022om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 20,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/87072/casco