u bent hier

Burn-out preventie Weekend

18 +


Soms ga je maar door, terwijl je eigenlijk aanvoelt dat het niet zo goed met je gaat. Dan is het belangrijk om eens op de rem te gaan staan en te kijken (en voelen) wat je kan veranderen. Dit doen we door ons een weekend terug te trekken in de natuur, back tot basic. Tijdens dit weekend leer je grenzen voelen en stellen, tijd voor jezelf te nemen en keuzes te maken die echt bij jou passen. Je ... Lees meer »

Soms ga je maar door, terwijl je eigenlijk aanvoelt dat het niet zo goed met je gaat. Dan is het belangrijk om eens op de rem te gaan staan en te kijken (en voelen) wat je kan veranderen. Dit doen we door ons een weekend terug te trekken in de natuur, back tot basic.

Tijdens dit weekend leer je grenzen voelen en stellen, tijd voor jezelf te nemen en keuzes te maken die echt bij jou passen. Je zelfvertrouwen vergroten en assertiviteit komen ook aan bod. Door oefeningen, ontspanning, wandelingen en leren op een andere manier naar zaken te kijken, krijg je veel handvatten die je meteen praktisch kan toepassen in je dagelijks leven.

We verblijven coronaproef in de buitenlucht en je eigen privé tent staat voor je klaar. Ons groepje bestaat uit maar 4 deelnemers om een fijne sfeer en persoonlijke aandacht te garanderen.

Investeer 1 weekendje in jezelf en voorkom zo een burn-out!
Meer info op https://stepontrack.be/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Unieke locatie in Wuustwezel
privelocatie
2990 Wuustwezel
Van vr 21 mei 2021 19:00 tot zo 23 mei 2021 15:00
Step on Track
€ 425,0
info.stepontrack@gmail.com
stepontrack.be/weekenden
+ 32 (0)4 89 41 44 35