u bent hier

Buitenspeeldag op afstand


De Buitenspeeldag zal in 2021 helaas ook niet kunnen doorgaan in zijn oorspronkelijke vorm. Het coronavirus strooit nog steeds roet in het eten. Maar de dienst vrije tijd blijft niet bij de pakken zitten en zorgt voor een leuk alternatief. Vlak na de paasvakantie zal het immers nog te vroeg zijn om massaal en samen buiten te gaan ravotten. Toch is het belangrijk dat jullie kunnen blijven ... Lees meer »

De Buitenspeeldag zal in 2021 helaas ook niet kunnen doorgaan in zijn oorspronkelijke vorm. Het coronavirus strooit nog steeds roet in het eten. Maar de dienst vrije tijd blijft niet bij de pakken zitten en zorgt voor een leuk alternatief.
Vlak na de paasvakantie zal het immers nog te vroeg zijn om massaal en samen buiten te gaan ravotten. Toch is het belangrijk dat jullie kunnen blijven spelen en bewegen, binnen of buiten. Haal alvast je speelkleren uit de kast en trek tussen 14 en 17 u. naar buiten in je tuin. Hou je uiteraard steeds aan de coronamaatregelen. Wat we die woensdag namiddag allemaal gaan doen, laten we je nog weten via de gemeentelijke communicatiekanalen (onze website en facebookpagina).
Ook op je favoriete televisiezenders (Nickelodeon, Ketnet, Ketnet Junior, VTM Kids en Studio 100 TV) zal je die namiddag heel wat leuke speel- en beweegtips krijgen voor thuis.
Warm op met deze speeltips:
Wil je je alvast opwarmen? UiTmetVlieg en Speelmakers geven je alvast inspiratie.
• Thuis met Vlieg: kijk snel op UiTmetVlieg.be voor tips om van thuisblijven een echt feest te maken.
• Speelideeën voor thuis: Speelmakers biedt via Facebook heel wat tips om thuis te spelen, vaak van ouders zelf (https://www.facebook.com/groups/speelideethuis/)

Meer info?
dienst vrije tijd
tel. 03-355 50 50
vrijetijd@wommelgem.be
www.buitenspeeldag.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Tuin
Open lucht
2160 Wommelgem
woensdag 21 april 2021 van 14:00 tot 17:00
gratis