u bent hier

Buitenspeeldag - Buitenspeelweek Brasschaat


Op woensdag 21 april 2021 vindt de jaarlijkse Buitenspeeldag plaats, een nationale campagne van de Vlaamse overheid. Zelfs de tv-zenders voor kinderen nemen die namiddag een pauze en zenden niet uit! Dit jaar zal het anders zijn dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk! De vrijetijdsdiensten van Brasschaat maken er zelfs een heuse ‘buitenspeelweek’ van en creëerden 3 uitdagingen die de ... Lees meer »

Op woensdag 21 april 2021 vindt de jaarlijkse Buitenspeeldag plaats, een nationale campagne van de Vlaamse overheid. Zelfs de tv-zenders voor kinderen nemen die namiddag een pauze en zenden niet uit!
Dit jaar zal het anders zijn dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk! De vrijetijdsdiensten van Brasschaat maken er zelfs een heuse ‘buitenspeelweek’ van en creëerden 3 uitdagingen die de kids kunnen aangaan! De creatiefste realisaties maken zelfs kans op een kei-tof buitenspeelpakket!
Op maandag 19 april kom je er alles van te weten!
En buiten spelen kan overal, op je terras, op de stoep, in het bos of in de tuin, alleen, met je broer of zus of je bubbelvriendjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Thuis
Thuis
2930 Brasschaat
Van wo 21 april 2021 00:00 tot wo 28 april 2021 23:59
Gemeentebestuur Brasschaat
jeugd.sport@brasschaat.be