u bent hier

Bubbelpad 2.0


Ben jij tussen 14 en 24 jaar? Ben je op zoek naar een lief? Of heb je zin om nog eens nieuwe vrienden te ontmoeten? Schrijf dan in voor het Bubbelpad! Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juli organiseert de jongerendenktank een coronaveilige wandeldate. Interesse? Schrijf in via http://www.gemeentemol.be/bubbelpad. Met een korte vragenlijst peilen we naar je interesses en matchen we je met een ... Lees meer »

Ben jij tussen 14 en 24 jaar? Ben je op zoek naar een lief? Of heb je zin om nog eens nieuwe vrienden te ontmoeten? Schrijf dan in voor het Bubbelpad! Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juli organiseert de jongerendenktank een coronaveilige wandeldate. Interesse? Schrijf in via http://www.gemeentemol.be/bubbelpad. Met een korte vragenlijst peilen we naar je interesses en matchen we je met een gelijkgezinde leeftijdsgenoot. Ook duodates zijn mogelijk voor wie alleen daten te spannend vindt. Daarnaast zijn ook jongeren met een beperking welkom. We verwachten je op het juiste tijdstip aan jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8. Date je mee?!Nieuwe vrienden of een lief ontmoeten op een fuif of tussen pot en pint? Het hoorde er een tijdlang niet bij. Daarom herhalen we het ‘Bubbelpad’, een perfect initiatief om nieuwe mensen te ontmoeten. Een coronaveilige en laagdrempelige wandeldate om zo nieuwe mensen te leren kennen. Deze editie van het bubbelpad staat ook open voor jongeren met een beperking.Duodaten mogelijk

Vind je het te spannend om alleen te daten? Spreek dan af met een vriend of vriendin. Schrijf samen in en ontmoet een onbekend duo.Hoe deelnemen?

Vul het deelnameformulier in: http://www.gemeentemol.be/bubbelpad. Op basis van je leeftijd en interesses zorgen we ervoor dat je met een andere jongere op date kan. Op het formulier duid je aan of je op zoek bent naar een vriend of een lief. Nadat we je ‘gekoppeld’ hebben, ontvang je van ons de datum en een uur waarop we je verwachten aan jeugdhuis Tydeeh.Jongerendenktank

Vanuit de welzijnsbevraging van Huis van het Kind Baldemore eind 2020, engageerden enkele jongeren zich om samen een denktank te vormen en leuke coronaveilige initiatieven uit te werken voor andere jongeren.


Basistarief: € 0,00

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Jeugdhuis Tydeeh
Rivierstraat8
2400 Mol
vr 9 juli 2021 van 09:00 tot 17:00 za 10 juli 2021 van 09:00 tot 17:00
Huis van het Kind Baldemore
gratis
kim.weckx@groepintro.be
+32 473 53 09 01
forms.gle/apVN5pg7pGcJ9hCc6