u bent hier

Brussels Jazz Orchestra & Kommil Foo

18 +

Pop en rock, Jazz en blues


Dat de gebroeders Walschaerts de afgelopen drie decennia prachtige liedjes hebben geschreven, hoeft geen betoog. Denk maar aan klassiekers als Ruimtevaarder, Kom hier dat ik u draag en De Volgende. In deze unieke samenwerking bundelt Kommil Foo de krachten met een bigband van wereldniveau: BJO. Dat de gebroeders Walschaerts de afgelopen drie decennia prachtige liedjes hebben geschreven, hoeft ... Lees meer »

Dat de gebroeders Walschaerts de afgelopen drie decennia prachtige liedjes hebben geschreven, hoeft geen betoog. Denk maar aan klassiekers als Ruimtevaarder, Kom hier dat ik u draag en De Volgende. In deze unieke samenwerking bundelt Kommil Foo de krachten met een bigband van wereldniveau: BJO.

Dat de gebroeders Walschaerts de afgelopen drie decennia prachtige liedjes hebben geschreven, hoeft geen betoog. Denk maar aan klassiekers als Ruimtevaarder, Kom hier dat ik u draag en De Volgende.


In deze unieke samenwerking bundelt Kommil Foo de krachten met een bigband van wereldniveau: Brussels Jazz Orchestra. Een voorstelling als ode aan de ultieme vrijheid van jazz: Mich en Raf zingen, vertellen, spelen, struikelen, hakkelen en hijgen zich door hun songs 

Brussels Jazz Orchestra & Kommil Foo
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
woensdag 27 januari 2021om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 25,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/75558/try-out