u bent hier

Brok

Tekst en muziektheater


Brok is een energieke, beeldende voorstelling over eten. Over hapjes nemen, maar dat soms niet willen. Over likkebaarden en watertanden, maar ook over écht écht écht niet lusten wat er op je bord ligt. Het Wolk serveert u een smakelijk spel met héél voorzichtig nippen en volmondig slurpen. Aan tafe Brok is een energieke, beeldende voorstelling over eten. Over hapjes nemen, maar dat soms niet ... Lees meer »

Brok is een energieke, beeldende voorstelling over eten. Over hapjes nemen, maar dat soms niet willen. Over likkebaarden en watertanden, maar ook over écht écht écht niet lusten wat er op je bord ligt.
Het Wolk serveert u een smakelijk spel met héél voorzichtig nippen en volmondig slurpen. Aan tafe

Brok is een energieke, beeldende voorstelling over eten. Over hapjes nemen, maar dat soms niet willen. Over likkebaarden en watertanden, maar ook over écht écht écht niet lusten wat er op je bord ligt.Het Wolk serveert u een smakelijk spel met héél voorzichtig nippen en volmondig slurpen. Aan tafel ontstaat een heerlijke magische droomwereld, waar fantasie tot leven komt en waarin je hongerig kan verdwalen

Het Wolk
C.O. Nova
Schijfstraat 105
2020 Antwerpen
vrijdag 18 februari 2022om 00:00
Cultuureel ontmoetingscentrum Nova
€ 5,0
www.nova-kiel.be/nl/event/86425/het-wolk