u bent hier

Brihang

Hip hop, rnb en rap


Brihang brak in korte tijd door als één van de bijzonderste stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken. Voor 'CASCO', zijn tweede album, zoomde hij uit en observeerde zichzelf en zijn hele bestaan van bovenaf. Brihang zingt en rapt over zijn twijfels, zijn onzekerheden en zijn kleine kantjes die hem net zo menselijk maken als ons allemaal. ... Lees meer »

Brihang brak in korte tijd door als één van de bijzonderste stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken.

Voor 'CASCO', zijn tweede album, zoomde hij uit en observeerde zichzelf en zijn hele bestaan van bovenaf. Brihang zingt en rapt over zijn twijfels, zijn onzekerheden en zijn kleine kantjes die hem net zo menselijk maken als ons allemaal. Eerste single 'Steentje' had slechts enkele maanden nodig om unaniem bestempeld te worden als een hedendaagse klassieker. Ook 'Oelala' en 'Rommel' eindigden bij de eerste tien van de Vlaamse Top 50. De rest van de plaat verbaasde vriend en vijand, iets wat nog eens onderstreept werd met MIA-nominaties in de categorieën soloartiest, Nederlandstalig, auteur/componist en beste videoclip.

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
vrijdag 4 december 2020 van 20:15 tot 21:45
Cultuurhuis De Warande
€ 20,0
www.warande.be
www.brihang.be