u bent hier

BRICKS IN THE CITY, Kunst en humor met miljoenen LEGO® steentjes

4 +


Meesterlijke LEGO® steentjes in de Beurs LEGO, LEGO en nog eens LEGO. Bewonder meer dan 80 fantastische LEGO creaties in Handelsbeurs Antwerpen. Blikvanger van deze prachtige tentoonstelling is ongetwijfeld de vijf meter hoge,  indrukwekkende en kleurrijke mozaïek gemaakt met LEGO stenen, geïnspireerd op het wereldberoemde schilderij 'De Aanbidding der wijzen' van Rubens. Naast wereldberoemde ... Lees meer »

Meesterlijke LEGO® steentjes in de Beurs

LEGO, LEGO en nog eens LEGO. Bewonder meer dan 80 fantastische LEGO creaties in Handelsbeurs Antwerpen. Blikvanger van deze prachtige tentoonstelling is ongetwijfeld de vijf meter hoge,  indrukwekkende en kleurrijke mozaïek gemaakt met LEGO stenen, geïnspireerd op het wereldberoemde schilderij 'De Aanbidding der wijzen' van Rubens. Naast wereldberoemde kunstenaars worden ook bekende Vlamingen, filmsterren, striphelden en royals op kunstzinnige of humoristische manier vereeuwigd in LEGO blokken. BRICKS IN THE CITY is gegarandeerd plezier en ontspanning voor  jong en oud. De perfecte familie uitstap deze paasvakantie! Speciaal voor de allerkleinsten omvat de tentoonstelling ook een Zoek de Dino speurtocht doorheen het parcours van de expo.

Wie helemaal voor een unieke en sfeervolle beleving wil gaan, kan ook kiezen voor BRICKS IN THE CITY by night, waarbij de Antwerpse Handelsbeurs, het oudste beursgebouw ter wereld, magisch uitgelicht wordt op de tonen van muziek tijdens je bezoek aan de expo.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Handelsbeurs Antwerpen
Twaalfmaandenstraat (zijstraat Meir)
2000 Antwerpen
Van 3 april 2021 tot 18 april 2021 (
ma van 10:00 tot 17:00
di van 10:00 tot 17:00 wo van 10:00 tot 17:00
do van 10:00 tot 17:00 vr van 10:00 tot 17:00
za van 10:00 tot 17:00
zo van 10:00 tot 17:00)
Handelsbeurs Antwerpen Events
€ 15,0
handelsbeursantwerpen.be/bricks-in-th...
info@handelsbeursantwerpen.be
handelsbeursantwerpen.be/bricks-in-th...