u bent hier

Brain Freeze - GEANNULEERD

18 +

Tekst en muziektheater


Brain Freeze is een voorstelling die je voortdurend op het puntje van je stoel dwingt. Tim leest je diepste gedachten en manipuleert je vrije wil. Zelfs je herinneringen zijn niet veilig met hem in de buurt. Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater en filmprojecties met livemuziek van Lili Grace. Hoe kunnen we ons leven zo lang mogelijk rekken? Sommigen ... Lees meer »

Brain Freeze is een voorstelling die je voortdurend op het puntje van je stoel dwingt. Tim leest je diepste gedachten en manipuleert je vrije wil. Zelfs je herinneringen zijn niet veilig met hem in de buurt. Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater en filmprojecties met livemuziek van Lili Grace.

Hoe kunnen we ons leven zo lang mogelijk rekken? Sommigen zoeken hun heil in botox, vitaminesupplementen of yoga. Anderen vinden eerder troost in een leven na de dood. Brain Freeze zet onze drang naar eeuwig leven in de schijnwerpers.

Brain Freeze is een voorstelling die je voortdurend op het puntje van je stoel dwingt. Tim leest je diepste gedachten en manipuleert je vrije wil. Zelfs je herinneringen zijn niet veilig met hem in de buurt.

Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater en filmprojecties met livemuziek van Lili Grace. Met magie laat hij de grens tussen fictie en realiteit vervagen.

Tim Oelbrandt & De Studio
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
woensdag 13 oktober 2021om 20:00
cc schoten
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be