u bent hier

Bosbubbels

Pop en rock


Met Bosbubbles steekt Het Bos een artiest of band in een bubbel met een kunstenaar-scenograaf om daar naarstig te werken aan een decoratieve setting. Elke Bosbubbel wordt gecapteerd en gemonteerd tot een videoclip door filmmaker Maxim Hectors. Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en ... Lees meer »

Met Bosbubbles steekt Het Bos een artiest of band in een bubbel met een kunstenaar-scenograaf om daar naarstig te werken aan een decoratieve setting. Elke Bosbubbel wordt gecapteerd en gemonteerd tot een videoclip door filmmaker Maxim Hectors.

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Bos online
Ankerrui 5/7
2000 Antwerpen
donderdag 29 april 2021 van 21:35 tot 22:00
Het Bos
gratis
www.yeloplay.be/tv-kijken/podium19
www.proximus.be/pickx/podium19
www.vrt.be/vrtnu/a-z/podium-19/1/podi...