u bent hier

Bosbaden op de Kesselse heide

Milieu en natuur


Bosbaden Kesselse Heide zaterdag 24 april 2021 van 9u tot 12u Onthaalgebouw Doefoepdei Kesselse Heide 10 euro per persoon Inschrijven vanaf maandag 5/4/2021 via ... De natuur brengt ons tot rust en ontspant ons. Je hoeft daarvoor niet naar een afgelegen bos te trekken. Ook in een stadspark of zelfs in je achtertuin kan je bosbaden. Open je zintuigen en word je bewust van je omgeving. Geniet ... Lees meer »

Bosbaden Kesselse Heide
zaterdag 24 april 2021

van 9u tot 12u
Onthaalgebouw Doefoepdei Kesselse Heide

10 euro per persoon
Inschrijven vanaf maandag 5/4/2021 via ...

De natuur brengt ons tot rust en ontspant ons. Je hoeft daarvoor niet naar een afgelegen bos te trekken. Ook in een stadspark of zelfs in je achtertuin kan je bosbaden. Open je zintuigen en word je bewust van je omgeving. Geniet van de stilte om je heen en laat je leiden door je buikgevoel.

Bosbaden ontstond in Japan, maar heeft ook zijn weg gevonden naar onze streken. Door je onder te dompelen in de natuur, vermindert je stress en verbetert je gezondheid.

Ben jij ook benieuwd om te ervaren hoe je kunt bosbaden? Schrijf je dan snel in voor onze sessie in de Kesselse Heide.

Net als in Japan word je op het einde van het bosbaden uitgenodigd op een theeceremonie, bereid met lokaal geplukte planten en iets zoets.

Opgelet: Het aantal plaatsen is beperkt.
Prijs: 10 €

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Groendomein Kesselse Heide
Vaerestraat 4
2560 Nijlen
zaterdag 24 april 2021 van 09:00 tot 12:00
Provinciaal Groendomein Kesselse Heide
kesselseheide@provincieantwerpen.be
03 360 52 18