u bent hier

Borgerhoutenaren op Schoonselhof

Erfgoed


Het Schoonselhof kennen we allemaal maar wat velen niet weten is dat ook daar enkele van onze belangrijke Borgerhoutenaren begraven liggen of er een monument staat voor een gebeurtenis die belangrijk was voor Borgerhout. De geschiedenis ligt er letterlijk aan je voeten. Ga mee op ontdekkingsreis in de geschiedenis van Borgerhout, de soms vergeten symboliek en monumenten.... en misschien kom je ... Lees meer »

Het Schoonselhof kennen we allemaal maar wat velen niet weten is dat ook daar enkele van onze belangrijke Borgerhoutenaren begraven liggen of er een monument staat voor een gebeurtenis die belangrijk was voor Borgerhout.
De geschiedenis ligt er letterlijk aan je voeten. Ga mee op ontdekkingsreis in de geschiedenis van Borgerhout, de soms vergeten symboliek en monumenten.... en misschien kom je nog je eigen straatnaam tegen.
9 mei : 14 uur - 16 uur
NOG 5 PLAATSEN BESCHIKBAAR
prijs : € 4 maar reservatie verplicht op contact@gitschotel.be
INSCHRIJVINGEN VERPLICHT per mail naar contact@gitschotel.be deze moet de namen van deelnemers en telefoonnummer bevatten.
Daarna krijgt u een antwoord met de regels (afstand, enz) hoe en wat voor die dag.
Prijs is 4 euro en u betaalt het bedrag pas NA EEN BEVESTIGINGSMAIL op onze bankrekening die tevens zal meegedeeld worden.
We moeten wel er op wijzen dat stevig schoeisel aangeraden wordt alsmede een uithoudingsvermogen tot lang staan en te wandelen tussen de graven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hoofdingang Schoonselhof
Hoek Krijgsbaan
2140 Borgerhout (Antwerpen)
zo 9 mei 2021 van 13:45 tot 16:00 zo 30 mei 2021 van 13:45 tot 16:00
Gitschotelbuurschap vzw
€ 4,0
contact@gitschotel.be