u bent hier

Boom Jaarmarktkermis


Van zaterdag 12 oktober tot en met maandag 14 oktober kunnen zowel jong en oud als groot en klein zich weer naar hartenlust komen uitleven op Boom Jaarmarktkermis. Tijdens deze dolle kermisdagen worden de Grote Markt alsook de Henri Spillemaeckersstraat opnieuw in een feestelijke en magische kermissfeer gehuld. Klassieke kindermolens, sensationeel zwiervertier, een brede waaier aan lunaparken ... Lees meer »

Van zaterdag 12 oktober tot en met maandag 14 oktober kunnen zowel jong en oud als groot en klein zich weer naar hartenlust komen uitleven op Boom Jaarmarktkermis. Tijdens deze dolle kermisdagen worden de Grote Markt alsook de Henri Spillemaeckersstraat opnieuw in een feestelijke en magische kermissfeer gehuld.

Klassieke kindermolens, sensationeel zwiervertier, een brede waaier aan lunaparken en spelvermaak, overheerlijke kermisgastronomie, … Het is allemaal aanwezig op Boom Jaarmarktkermis! Maar liefst 40 kermisinstellingen tekenen dit jaar present voor de grootste kermis op het Boomse grondgebied. Benieuwd of we dit jaar nog een leuke nieuwigheid naar onze kermis kunnen lokken…

Hondjesworp:
Zaterdag 12 oktober om 15u wordt er opnieuw een hondjesworp georganiseerd. Het college van burgemeester en schepenen zal dan maar liefst 200 pluchen beertjes werpen. Van deze 200 pluchen beertjes zullen enkele een speciaal token bevatten. Dit token geeft recht op een prijzenpakket jetons om op Boom Jaarmarktkermis te spenderen.

De prijzenpakketten kunnen opnieuw worden afgehaald aan de onthaalbalie in de schouwburg van het CC De Steiger Boom, Henri Spillemaeckersstraat 7.

Een initiatief van het Lokaal bestuur Boom. Met dank aan de kermisuitbaters op Boom Jaarmarktkermis.

Prikkelarm kermismoment:
Een primeur voor de gemeente Boom én de Rupelstreek wordt het prikkelarm kermismoment... In navolging van steden zoals Aalst, Gent, Hasselt, Tienen, Turnhout, ... wordt Boom Jaarmarktkermis op zaterdag 12 oktober van 16u tot 18u prikkelarm zodat mensen met autisme, epilepsie, hoogsensitiviteit, ... ook kunnen genieten van de kermisinstellingen. Prikkelarm betekent dus vooral minder drukte, minder lawaai en minder lichtflitsen...

Kindernamiddag:
Zondag 13 oktober van 14u tot 17u wordt er opnieuw een kindernamiddag met animatiefiguren, ballonnenclowns, een glittertattoo- en een grimeerstand georganiseerd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Boom Jaarmarktkermis
Grote Markt en Henri Spillemaeckersstraat z/n
2850 Boom
za 12 oktober 2019 van 14:00 tot 22:00 zo 13 oktober 2019 van 14:00 tot 22:00 ma 14 oktober 2019 van 10:00 tot 20:00
Lokaal bestuur Boom
evenementen@boom.be
www.boom.be
www.facebook.com/events/358072168431992