u bent hier

Boom Belicht - Een wandeling langs verborgen pareltjes in Boom

Architectuur


Tijdens deze rondleiding zetten we verborgen, architecturale pareltjes in de schijnwerpers. Van 20 tot en met 23 december wordt de Grote Markt omgevormd tot een mooie kerstdorp tijdens Boom Wintersfeer. Kom zeker even langs en ontdek wat er allemaal te beleven valt. Op zaterdag 21 december organiseren we in samenwerking met ALB (ArchitectuurLiefhebbers Boom) een rondleiding langsheen de mooie ... Lees meer »

Tijdens deze rondleiding zetten we verborgen, architecturale pareltjes in de schijnwerpers.

Van 20 tot en met 23 december wordt de Grote Markt omgevormd tot een mooie kerstdorp tijdens Boom Wintersfeer. Kom zeker even langs en ontdek wat er allemaal te beleven valt.


Op zaterdag 21 december organiseren we in samenwerking met ALB (ArchitectuurLiefhebbers Boom) een rondleiding langsheen de mooie architecturale pareltjes in het centrum van Boom.


Je zal versteld staan van de waardevolle omgeving waar je misschien wel dagelijks gewoon aan voorbij loopt. We kaderen de mooie gebouwen met enkele geschiedkundige gegevens, maar ook met leuke anekdotes. Niet alleen de gebouwen worden letterlijk in de schijnwerpers gezet, maar ook al het moois dat Boom te bieden heeft op vlak van architectuur.


Een aanrader voor iedereen die zich wil verrijken en meer aandacht wil hebben voor de architecturale kwaliteiten voor ons erfgoed en gebouwen.

ALB
Boom Wintersfeer
Grote Markt z/n
2850 Boom
zaterdag 21 december 2019van 17:00 tot 19:00
CC De Steiger Boom
€ 6,0
Sign Up
www.desteigerboom.be/nl/voorstelling/...