u bent hier

bOOm (3+) - Compagnie quand je serai grand-e

3 +

Mime en bewegingstheater


In deze woordeloze, visueel sterke, voorstelling ontdek je hoe een klein stekje uitgroeit tot een grote, sterke boom. Met een knappe ‘Boom’-constructie, muziek en een tikje acrobatie zie je, voel je en hoor je hoe de boom groeit en bloeit. En hij is niet alleen. Het bos en zijn bewoners komen mee tot leven. Een rups loopt over de twijgen, een vleermuis houdt zijn winterslaap en eekhoorntjes ... Lees meer »

In deze woordeloze, visueel sterke, voorstelling ontdek je hoe een klein stekje uitgroeit tot een grote, sterke boom.

Met een knappe ‘Boom’-constructie, muziek en een tikje acrobatie zie je, voel je en hoor je hoe de boom groeit en bloeit.

En hij is niet alleen. Het bos en zijn bewoners komen mee tot leven. Een rups loopt over de twijgen, een vleermuis houdt zijn winterslaap en eekhoorntjes spelen lustig op de takken.

Er zijn voorstellingen om 14u en 16.30u.

Origineel stonden deze voorstellingen gepland op zondag 29 november '20 maar wegens maatregelen omtrent het coronavirus zijn ze verzet naar zaterdag 27 november '21. Er is tevens een nieuwe locatie, namelijk Depot Deluxe te Hemiksem.

OPGELET, belangrijke info :

- Op voorhand tickets kopen is verplicht.
- Voor deze activiteit koop je tickets per bubbel. Je zit dus samen met de houders van de tickets die in één reservatie zijn aangekocht.
- Gelieve een mondmasker mee te nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Depot Deluxe
Nijverheidsstraat 27
2620 Hemiksem
za 27 november 2021 van 14:00 tot 14:50 za 27 november 2021 van 16:30 tot 17:20
IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
€ 9,0
be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?...
cultuur@ivebica.be
03 871 98 24
www.ivebica.be