u bent hier

Boekstart dag - boeken en baby's


Infosessie 'Met je baby genieten van boeken' Zaterdag 22 mei staat in het teken van jonge gezinnen met kinderen van 0 – 2,5 jaar. Boekstart wil jou samen met je baby of peuter laten genieten van boeken, want wat je vroeg leert, leer je voor het leven. Zo is dat ook met lezen. Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met boeken, gaat er een wereld van verbeelding én nieuwe woorden voor ... Lees meer »

Infosessie 'Met je baby genieten van boeken'
Zaterdag 22 mei staat in het teken van jonge gezinnen met kinderen van 0 – 2,5 jaar. Boekstart wil jou samen met je baby of peuter laten genieten van boeken, want wat je vroeg leert, leer je voor het leven. Zo is dat ook met lezen. Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met boeken, gaat er een wereld van verbeelding én nieuwe woorden voor hen open.

Maar hoe gaat dat dan in z’n werk, voorlezen voor baby’s? Welke boekjes kies je best? Tussen 13 en 16 uur delen we graag onze tips & tricks met jou. Je hoeft niet te reserveren want het is een vrije inloopsessie waarbij we met jou en je kleinste spruit in gesprek gaan.

We laten jullie ook niet met lege handen naar huis gaan. Na de sessie ontvangen jullie een pakketje waarmee je thuis zelf met je kleine ukje aan de slag kan.

Info: bib.hoboken@antwerpen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Hoboken
Kapelstraat 64
2660 Hoboken
zaterdag 22 mei 2021 van 13:00 tot 16:00
Bibliotheek Hoboken