u bent hier

body mix

18 +


Bodymix is een groepsles op muziek waarbij een mix van alle groepstrainingen wordt aangeboden. Er wordt tijdens de workout begonnen met conditietraining en aerobics, waarna spierverstevigende oefeningen worden gegeven. Natuurlijk worden ook de buikspieren niet vergeten. Voor iedereen die van variatie houdt is dit een ideale les om uw lichaam en geest een fit gevoel te geven. Eline weer heel ... Lees meer »

Bodymix is een groepsles op muziek waarbij een mix van alle groepstrainingen wordt aangeboden. Er wordt tijdens de workout begonnen met conditietraining en aerobics, waarna spierverstevigende oefeningen worden gegeven. Natuurlijk worden ook de buikspieren niet vergeten. Voor iedereen die van variatie houdt is dit een ideale les om uw lichaam en geest een fit gevoel te geven. Eline weer heel wat pittige lessen voor jullie in petto.


Prijs 45€ voor de lessen van de eerste trimester
Schrijf je in in september dan ontvang 10 € korting.


Waar: speelplaats van de Vlieger, Monseigneur Heylenstraat 22, Kasterlee
Wanneer: woensdag van 19:30 tot 20:30 uur
Eerste les woensdag 9 september
Je kan ter plaatse inschrijven na de les
Meer info : Renild Van Laer, 014 85 16 19, renildvanlaer@hotmail.com


Je kan geheel vrijblijvend deelnemen aan een gratis kennismakingsles

Om alles zo coronaproof te maken gaan de lessen door in openlucht (bij regenweer onder het afdak).
We vragen ook om je eigen matje te voorzien.


Omdat we in het voorjaar van 2020 heel wat lessen moesten annuleren, geven we in september aan iedereen die zich inschreef voor de lessen fat-burn step, zumba dance, volleybal, BBB, callanetics, kleuter turnen, dance for fun of bodymix een korting van 15 € bij inschrijving voor een lessenreeks dit najaar (hoeft niet dezelfde les te zijn als vorig jaar).Per lessenreeks dat een gezinslid inschreef kan je genieten van een korting voor een nieuwe lessenreeks. Je kan de kortingen evt. combineren. Bv Je kleuter schreef zich in voor kleuterturnen en zelf schreef je in voor bodymix . In september wens je enkel in te schrijven voor Zumba dance dan geniet je van 30 € korting. Of je schreef vorig jaar in voor de les BBB en wil dit jaar deelnemen aan de lessen BBB en fat burn step dan krijg je voor 1 lessenreeks 15 € korting.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart sportzaal de Vlieger
Mgr Heylenstraat 22
2460 Kasterlee
Van 9 september 2020 tot 23 juni 2021 (wo van 19:30 tot 20:30,
€ 45,0