u bent hier

Bloemen noch kransen - Franky De Smet-Van Damme (Channel Zero) eert Bon Scott (AC/DC)

18 +

Pop en rock


Concertreeks waarin muzikanten hun overleden helden eren. The Moonlovers & Niels Verheest staan de centrale gast muzikaal bij. Herwig Verhovert wijdt je in in het werk en leven de betreurde artiest. *Bloemen en kransen is een concertreeks van onze collega's van het Stadsmagazijn.Uitzonderlijk vindt deze editie plaats in de Schouwburg.* Diep bedroefd maar met grote dankbaarheid geven wij u ... Lees meer »

Concertreeks waarin muzikanten hun overleden helden eren. The Moonlovers & Niels Verheest staan de centrale gast muzikaal bij. Herwig Verhovert wijdt je in in het werk en leven de betreurde artiest.

*Bloemen en kransen is een concertreeks van onze collega's van het Stadsmagazijn.Uitzonderlijk vindt deze editie plaats in de Schouwburg.*


Diep bedroefd maar met grote dankbaarheid geven wij u kennis van ‘Bloemen noch kransen’, een concertreeks waarin levende muzikanten hun overleden helden eren.  Band The Moonlovers & Niels Verheest zullen de centrale gast in alle waardigheid muzikaal bijstaan. Herwig Verhovert leidt de plechtigheid in goede banen en wijdt de homilie aan interessante weetjes over de geëerde artiest.


Franky De Smet-Van Damme (Channel Zero) eert Bon Scott (AC/DC)


Zanger Franky De Smet-Van Damme en zijn kompanen groeiden uit tot dé metalband van de Benelux en ver daarbuiten.  Het legendarische album ‘Unsafe’ verkocht 60.000 exemplaren, waarvan de helft in het buitenland. Tournees met Kiss, Biohazard, Megadeth … Europa, VSA en Australië … headliner op alle grote festivals en podia.  30 jaar en 10 albums later staat de band nog steeds aan de absolute top in de Belgische muziekscene.


Bon Scott (1946 – 1980) is in 2020 exact 40 jaar overleden.  Deze charismatische frontman/tekstschrijver van AC/DC was een notoir feestbeest die ooit Scott Angus Young waarschuwde met de woorden: 'Whatever I do, you don't!' 


Band The Moonlovers & Niels Verheest


The Moonlovers nemen het publiek telkens weer mee in hun muzikale trip. Zij oogstten al talrijke successen op straatfeesten, pleinen, kastelen, kroegen en straks in zaal Zirkus.  De groep wordt versterkt door pianist Niels Verheest,  die geregeld de sterren van de hemel speelt in bekende bands en theaters.


Presentatie: Herwig Verhovert


Herwig Verhovert presenteerde een decennium lang Exit, hét muziekprogramma van Radio 1. Nu is hij creative in de wereld van radiovormgeving en –reclame, bij de VRT-radiospotcel.

met The Moonlovers & Niels Verheest. Presentatie: Herwig Verhovert
Schouwburg Luchtbal
Columbiastraat 8 A
2030 Antwerpen
woensdag 9 december 2020om 20:00
BLOC 2030
€ 10,0
Bestel tickets
www.bloc2030.be/nl/event/81204/met-th...