u bent hier

Bloed, Aarde en verlangen

Tekst en muziektheater


Al 40 jaar toert dit rondreizende theatergezelschap uit Jodoigne de (Franstalige) wereld rond. Van Quebec tot Zwitserland, van Frankrijk tot Afrika. Voor het eerst in al die jaren zetten ze hun tent op in Vlaanderen,. Les Baladins du Miroir brengt feestelijk volkstheater. In Bloed, Aarde en Verlangen (Désir, Terre et Sang) spelen vrouwen de hoofdrol. Het is een originele en poëtische bewerking ... Lees meer »

Al 40 jaar toert dit rondreizende theatergezelschap uit Jodoigne de (Franstalige) wereld rond. Van Quebec tot Zwitserland, van Frankrijk tot Afrika. Voor het eerst in al die jaren zetten ze hun tent op in Vlaanderen,. Les Baladins du Miroir brengt feestelijk volkstheater.

In Bloed, Aarde en Verlangen (Désir, Terre et Sang) spelen vrouwen de hoofdrol. Het is een originele en poëtische bewerking van Frederico Garcia Lorca’s trilogie: Boedbruiloft, Yerma en het Huis van Bernarda Alba. 16 acteurs, muzikanten en zangers nemen je mee naar het hart van het Spaanse dorpsleven. Ontdek de kracht en de pijn van deze vrouwen die na de oorlog als weduwen verder moeten. Kom binnen in Lorca’s onvergetelijke universum en beleef de Spaanse feesttradities en familieverhalen van op de eerste rij.

Dit moderne drama, boordevol passie, verlangen en verzet is een echt visueel spektakel. Theater, dans, live muziek en zang komen samen. En ook jij kan meedoen. Smeer je stem en zing samen met Les Baladins een gezellige karaoke.Les Baladins nodigen je uit in hun tent- en woonwagendorp. In de grootste tent spelen ze, je zit rond een circus-achtige piste op oude houten bankjes om samen met hen weg te dromen. Sommige acteurs spreken nederlands, anderen niet maar die worden boventiteld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Park Groot Schijn
Ruggeveldlaan
2100 Deurne (Antwerpen)
Van
za 10 juli 2021 20:00 tot
di 13 juli 2021 22:30 Van wo 14 juli 2021 20:00 tot
zo 18 juli 2021 22:30 Van
di 20 juli 2021 20:00 tot wo 21 juli 2021 22:30
Zomer van Antwerpen
€ 6,0
www.zva.be/bloed-aarde-en-verlangen