u bent hier

BITBYBIT (première) - MOVEDBYMATTER & Collectif Malunés

Circus


BITBYBIT verenigt een klassieke circustechniek (Jaws of Steel) met een beeldend verhaal over twee onafscheidelijke broers (Simon en Vincent Bruyninckx van Collectif Malunés). Ze spelen een gevaarlijk spel van aantrekken en afstoten, op de grens van hun fysiek vermogen. Hun even sensitieve als spectaculaire tweestrijd resoneert met een bezwerende soundtrack van Dijf Sanders. Hoe ontleed je een ... Lees meer »

BITBYBIT verenigt een klassieke circustechniek (Jaws of Steel) met een beeldend verhaal over twee onafscheidelijke broers (Simon en Vincent Bruyninckx van Collectif Malunés). Ze spelen een gevaarlijk spel van aantrekken en afstoten, op de grens van hun fysiek vermogen. Hun even sensitieve als spectaculaire tweestrijd resoneert met een bezwerende soundtrack van Dijf Sanders. Hoe ontleed je een broederband? Hoe ga je openlijk de confrontatie aan met iemand die je dankzij elkaar én ondanks elkaar geworden bent?

Door middel van een bijzondere circustechniek weerklinkt deze vraag doorheen BITBYBIT, de nieuwe voorstelling van MOVEDBYMATTER in samenwerking met Collectif Malunés. In de beeldrijke regie van performancekunstenaar Kasper Vandenberghe en volledig op elkaar aangewezen, treffen twee broers elkaar in de ring. De eerste productie van dit drietal samen wordt zo een evenwichtsoefening tussen verbondenheid en veerkracht enerzijds en de onvermijdelijke val anderzijds. Een ultieme toenaderingspoging, waarbij ze volledig op elkaar toegewezen zijn. Deze voorstelling gaat in première tijdens BROEK.

OPGELET: je koopt tickets voor deze voorstelling aan per bubbel van maximum 2 personen.

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vrijbroekpark
Ridder Dessainlaan 65
2800 Mechelen
vr 11 juni 2021 van 19:00 tot 20:00 za 12 juni 2021 van 15:00 tot 16:00 zo 13 juni 2021 van 15:00 tot 16:00
kunstencentrum nona
€ 16,0
www.nona.be/nl/programma/bitbybit-pre...
info@nona.be