u bent hier

Binti

8 +

Animatie en kinderfilms


De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden, net als haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten. Schuilend in een boomhut ontmoet ze Elias en de twee worden vrienden. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met ... Lees meer »

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden, net als haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten. Schuilend in een boomhut ontmoet ze Elias en de twee worden vrienden. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met de mama van Elias, zodat ze in het land kunnen blijven.

Binti is een Vlaamse jeugdfilm van Frederike Migom met o.a. Bebel Tshiani Baloji (Binti), Mo Bakker (Elias), Joke Devynck (mama Elias), Baloji (papa Binti), Tatyana Beloy en Aboubakr Bensaihi. Winnaar Beste Film op het JEF festival en winnaar Beste Jeugdfilm op de Ensors.

Welkom vanaf 10 uur voor een feestelijk drankje, de voorstelling start om 10.15 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Watertoren
Rumstsestraat
2840 Rumst
zondag 18 april 2021 van 10:00 tot 11:00
Dienst Vrije Tijd Rumst
€ 5,0
www.rumst.be/theatertoren