u bent hier

BILLIE - Online Improvisatieshow voor gezinnen met kinderen

6 +


In deze interactieve online improvisatieshow spelen vier acteurs op basis van jouw suggesties het verhaal van Billie. Die suggesties doe je via de chatfunctie. Twee vrolijke MC’s leiden het geheel in goede banen. De ene week kan Billie een loodgieter zijn die net vandaag z’n gouden huwelijksverjaardag viert. Welk cadeau heeft hij voor z’n vrouw gekocht? Onze twee MC’s vragen je suggesties en ... Lees meer »

In deze interactieve online improvisatieshow spelen vier acteurs op basis van jouw suggesties het verhaal van Billie. Die suggesties doe je via de chatfunctie. Twee vrolijke MC’s leiden het geheel in goede banen.

De ene week kan Billie een loodgieter zijn die net vandaag z’n gouden huwelijksverjaardag viert. Welk cadeau heeft hij voor z’n vrouw gekocht? Onze twee MC’s vragen je suggesties en geven ze door aan de acteurs. Wordt het een ring of een keukenschort? Jij beslist!

De andere week is Billie misschien een studente die gezakt is voor haar examen. Wat gebeurt er op de dag dat ze de uitslag krijgt? Gaat ze karaoke doen om de stress te verlichten, of gaat ze vrijwilligen in een asiel? Of nog iets helemaal anders, iets wat alleen jij kan bedenken?

Je ziet het, op die manier is elke show 100% uniek. Want we weten niet op voorhand wat jij gaat suggereren. Je zal dus nooit twee keer dezelfde show te zien krijgen!

We spelen deze show zes keer online: drie keer voor gezinnen met kinderen om 18u30, en drie avondshows om 20u30. We plannen ook fysieke voorstellingen in Antwerpen en Gent, maar daarvoor is het afwachten tot de coronamaatregelen versoepelen.

De shows die worden gestreamd zijn gratis maar registreren is verplicht. Eén registratie per gezin is voldoende.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zuiderpershuis
Waalsekaai 14
2000 Antwerpen
do 25 maart 2021 van 18:30 tot 19:00 do 6 mei 2021 van 18:30 tot 19:00 do 20 mei 2021 van 18:30 tot 19:00
Belgische Improvisatie Liga
gratis
www.bil.be/billie
info@bil.be
0474 53 64 78