u bent hier

Bijzondere Bomenwandeling


Je hoeft geen bomenknuffelaar te zijn om te weten dat in een bos verbazingwekkende dingen gebeuren. Op deze bomenwandeling ontdek je fascinerende verhalen over de ongelooflijke vaardigheden van bomen. Want net als ons wonen bomen samen met hun kinderen, communiceren ze met elkaar en zorgen ze voor elkaar. Ontdek het verborgen leven van bomen en bekijk het bos met andere ogen. Buiten leren was ... Lees meer »

Je hoeft geen bomenknuffelaar te zijn om te weten dat in een bos verbazingwekkende dingen gebeuren. Op deze bomenwandeling ontdek je fascinerende verhalen over de ongelooflijke vaardigheden van bomen. Want net als ons wonen bomen samen met hun kinderen, communiceren ze met elkaar en zorgen ze voor elkaar. Ontdek het verborgen leven van bomen en bekijk het bos met andere ogen.

Buiten leren was nog nooit zo plezant! Combineer een wandeling in de frisse buitenlucht met taal, rekenen, wero, muzische vorming en gebruik daarbij al je zintuigen. Deze wandeling vol leuke weetjes en opdrachten is ongeveer 2 km lang en voor iedereen toegankelijk!
Deze niet-begeleide wandeling kan je zelf met je gezin of groep doen van 1 oktober tot 28 februari 2021. Hier vind je een didactische fiche voor de begeleider(s).

Start ter hoogte van het onthaalgebouw aan het STARTBORD en volg de rode pijltjes.

Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein De Averegten, Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg

Deelname is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Groendomein De Averegten
Boonmarkt 4a
2220 Hallaar (Heist-Op-Den-Berg)
Van vr 9 oktober 2020 00:00 tot vr 18 december 2020 23:59
Provinciaal Groendomein Hoge Mouw
gratis
averegten@provincieantwerpen.be
015 22 81 00
www.averegten.be