u bent hier

Bijenknutselworkshop

6 +

Creativiteit


Van 30 mei tot 6 juni is het week van de bij. Een zeer BIJzzzzzonder verhaal. We willen de bibliotheek veranderen in een bijenparadijs. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Met hout, bamboe, stenen, stro en zoveel meer gewone dingen kan je een gezellig huisje maken voor heel wat bijtjes en andere insecten. Of misschien maken we wel bijtjes en bloemetjes uit gekleurd papier? Is deze activiteit ... Lees meer »

Van 30 mei tot 6 juni is het week van de bij. Een zeer BIJzzzzzonder verhaal. We willen de bibliotheek veranderen in een bijenparadijs. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Met hout, bamboe, stenen, stro en zoveel meer gewone dingen kan je een gezellig huisje maken voor heel wat bijtjes en andere insecten. Of misschien maken we wel bijtjes en bloemetjes uit gekleurd papier?

Is deze activiteit op dat moment toch niet zo’n goed idee? #Corona. Dan bezorgen we de ingeschreven kinderen een pakketje om thuis mee aan de slag te gaan. Heel graag zien we jullie bijenhotelletjes en andere knutselwerkjes ook dan hier terug verschijnen om onze bibliotheek mee te versieren. Na de week van de bij is je eigen gemaakte knutsel weer voor jou of voor de bijtjes natuurlijk .

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Oude Pastorij
Essendonk 3 2910 Essen
2910 Essen
woensdag 26 mei 2021 van 14:00 tot 15:30
Openbare Bibliotheek Essen
gratis
bib@essen.be
03 667 26 98
www.essen.bibliotheek.be