u bent hier

Bier en chocolade wandeling Lier *** verrassend

18 +


Wil je graag op ludieke en plezierige wijze een stad ontdekken? Ga op culinaire wandeling met een echte biersommelier! Je verkent de stad, gaat op zoek naar het rijke verleden en houdt halt in unieke cafés. De gids vertelt je dorstlessende verhalen over het café, over hoe je bier en chocolade degusteert en over de karakteristieken van het bier en zijn brouwerij. In de cafés worden jullie via ... Lees meer »

Wil je graag op ludieke en plezierige wijze een stad ontdekken?
Ga op culinaire wandeling met een echte biersommelier! Je verkent de stad, gaat op zoek naar het rijke verleden en houdt halt in unieke cafés. De gids vertelt je dorstlessende verhalen over het café, over hoe je bier en chocolade degusteert en over de karakteristieken van het bier en zijn brouwerij.
In de cafés worden jullie via vele anekdotes en tips & tricks ondergedompeld in de geheimen van de Belgische bier- en chocolade wereld. Proef heerlijke lokale bieren en pralines terwijl je de stad ontdekt! Steeds authentieke café’s die ofwel door hun uitgebreide bierkaart of door hun uniek decor en historisch verleden uitblinken.
Bier en chocolade proeven zal nooit meer hetzelfde zijn. Een absolute aanrader als teambuilding activiteit of bedrijfsevenement.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Café d'Eyckenboom
Grote Markt 36
2500 Lier
Van ma 1 maart 2021 00:00 tot ma 28 februari 2022 23:59
Bierolade
€ 30,0
werner@bierolade.be
0494248411
www.bierolade.be