u bent hier

Bidboek - GEANNULEERD

18 +

Tekst en muziektheater, Zingeving, filosofie en religie, Samenleving


OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Elena Peeters voegt haar eigen stem toe aan een intentieboek uit de basiliek van Tongeren. Zo'n boek biedt ruimte voor iedereen om iets in te schrijven: smeekbedes, uitingen van hoop en dankbetuigingen. Met de opgetekende flarden van levens, vragen en bedenkingen weeft Elena een voorstelling. Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden ... Lees meer »

OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Elena Peeters voegt haar eigen stem toe aan een intentieboek uit de basiliek van Tongeren. Zo'n boek biedt ruimte voor iedereen om iets in te schrijven: smeekbedes, uitingen van hoop en dankbetuigingen. Met de opgetekende flarden van levens, vragen en bedenkingen weeft Elena een voorstelling.

Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

In de basiliek van Tongeren, bij het gouden beeld van Onze Lieve Vrouw, ligt een intentieboek: een blanco boek waarin mensen iets kunnen schrijven. Elke zondag wordt in de mis gebeden voor de smeekbedes, uitingen van hoop en dankbetuigingen die tijdens die week in het boek neergeschreven werden.

Elena Peeters werd gevraagd om een voorstelling te maken rond dit intentieboek. Aan de flarden van levens, vragen en bedenkingen die ze leest in het boek, voegt ze haar eigen stem toe.

Wanneer beslist iemand dat een last te zwaar wordt om alleen te dragen? Wanneer raapt iemand de moed bij elkaar om iets achter te laten in een boek? En wat betekent het om te geloven, in een tijd waarin individualisme hoogtij viert?

Elena Peeters
CC Schoten - Koningshofkerk
Ruusbroeckplein z/n
2900 Schoten
donderdag 22 april 2021 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Schoten
€ 14,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be