u bent hier

Bezoek Technopolis

4 +

Wetenschap


Technopolis is een plek waar curieuzeneuzemosterdpotten van 4 tot 104 van alles over wetenschap en technologie komen ontdekken. Je steekt er de handen uit de mouwen tijdens allerlei workshops, geeft je ogen de kost tijdens te gekke demo's en shows en je gaat er aan de slag met talloze interactieve opstellingen. Wil je in de lucht fietsen, in virtual reality vogels spotten of de Grand Canyon ... Lees meer »

Technopolis is een plek waar curieuzeneuzemosterdpotten van 4 tot 104 van alles over wetenschap en technologie komen ontdekken.

Je steekt er de handen uit de mouwen tijdens allerlei workshops, geeft je ogen de kost tijdens te gekke demo's en shows en je gaat er aan de slag met talloze interactieve opstellingen. Wil je in de lucht fietsen, in virtual reality vogels spotten of de Grand Canyon trotseren, dieren via augmented reality in veiligheid brengen of een vliegtuig aan de grond zetten? Er is maar één plaats waar je dat allemaal in één dag kan doen: Technopolis, het Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie.

Toon kaart Technopolis
Technologielaan 1
2800 Mechelen
Technopolis
€ 17,0
mijnbezoek@technopolis.be
+32 1 5342000 of +32 1 5342001
www.technopolis.be