u bent hier

Bezoek aan het chocolademuseum (Chocolate Nation)


Chocolate Nation: een walhalla voor chocoladeliefhebbers. Een belevenismuseum waar je letterlijk je vingers kunt aflikken! Rondleiding met audioguide + proeven van ijs en chocolade. Nergens kan je lekkerdere chocolade vinden dan hier in België. Voor al die grote chocoladefans is Chocolate Nation gebouwd, een walhalla voor chocoladeliefhebbers. Een belevenismuseum waar je letterlijk je vingers ... Lees meer »

Chocolate Nation: een walhalla voor chocoladeliefhebbers. Een belevenismuseum waar je letterlijk je vingers kunt aflikken! Rondleiding met audioguide + proeven van ijs en chocolade.

Nergens kan je lekkerdere chocolade vinden dan hier in België. Voor al die grote chocoladefans is Chocolate Nation gebouwd, een walhalla voor chocoladeliefhebbers. Een belevenismuseum waar je letterlijk je vingers kunt aflikken. Schrijf je in en maak je klaar voor het magische verhaal van onze nationale trots. Een audioguide leid je rond in het museum, nadien kan je genieten van een 'dame blanche' die in de prijs inbegrepen is. via de website: wilrijk.gezinsbond/activiteiten per mail: gezinsbondwilrijkactiviteiten@gmail.com

Toon kaart Chocolate Nation - chocolademuseum
Koningin Astridplein 7
2018 Antwerpen 18
zo 25/10/20 van 13:45 tot 16:30
Gezinsbond Wilrijk
€ 15,0
mw.td@skynet.be
03 830 37 97
wilrijk.gezinsbond.be