u bent hier

Berchem - Pulhof: Van doopvont tot grafmonument

Architectuur


Filosofische architectuurwandeling langs monumenten, stijlvolle burgershuizen en appartementsgebouwen en kunstenaarswoningen in de belle époque- en interbellum-wijk, omgeving Koninklijkelaan. Onderweg filosofische en literaire fragmenten. Wandeling met start in Het zoekend hert, een kleinschalig en onafhankelijk filosofiehuis in Berchem. De filosofische flaneerwandeling start in de ... Lees meer »

Filosofische architectuurwandeling langs monumenten, stijlvolle burgershuizen en appartementsgebouwen en kunstenaarswoningen in de belle époque- en interbellum-wijk, omgeving Koninklijkelaan. Onderweg filosofische en literaire fragmenten.

Wandeling met start in Het zoekend hert, een kleinschalig en onafhankelijk filosofiehuis in Berchem. De filosofische flaneerwandeling start in de Koninklijkelaan en neemt u mee langs o.m. het monument met Pegasus en Griekse amazone, stijlvolle burgershuizen, appartementsgebouwen en kunstenaarswoningen, een modernistisch ziekenhuis van Renaat Braem en een kerkhof met grafkapellen uit belle époque en interbellum. Onderweg wordt de wandelaar ook vergast op filosofische of literaire fragmenten die de wandeling extra diepgang geven.
Maximum 20 personen per gids.

PRAKTISCHE INFO
Groepen :: Te voet??
Vertrek: Het Zoekend Hert, Koninklijkelaan 43 te Berchem??
Einde: omgeving Zoekend Hert??Duur: 2 à 3 uur

Toon kaart Het Zoekend Hert
Koninklijkelaan 43
2600 Berchem
Op afspraak
,
€ 115,0
www.antwerpenaverechts.be