u bent hier

Belpop Bonanza - GEANNULEERD

18 +

Pop en rock, Humor comedy, 1.11.0.0.0 , Kunst en kunsteducatie


OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Maak de muziekfreak in uzelf wakker en laat je door Jan Delvaux en Jimmy Dewit loodsen doorheen de lokale muziekgeschiedenis van Schoten. Belpop Bonanza is het adres voor een avond vol merkwaardige weetjes, doldwaze linken en muzikale verrassingen uit de geschiedenis van de Belgische popmuziek. Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders ... Lees meer »

OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Maak de muziekfreak in uzelf wakker en laat je door Jan Delvaux en Jimmy Dewit loodsen doorheen de lokale muziekgeschiedenis van Schoten. Belpop Bonanza is het adres voor een avond vol merkwaardige weetjes, doldwaze linken en muzikale verrassingen uit de geschiedenis van de Belgische popmuziek.

Opgelet: deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

De muzikale geschiedenis van Schoten is groot en bijzonder. Om deze rijkdom in kaart te brengen is er maar één adres: Belpop Bonanza. Jan Delvaux en Jimmy Dewit (a.k.a. DJ Bobby Ewing) maken als Belpop Bonanza theater en televisie over de geschiedenis van de lichte muziek uit eigen land. De twee gaan op zoek naar sterke en merkwaardige verhalen die ze aankleden met muziek, foto’s en bewegend beeld. En uiteraard ook een stevige dosis humor.


Belpop Bonanza Schoten wordt een spannende, grappige en entertainende voorstelling over wat zich de voorbije 60 jaar op muzikaal vlak heeft afgespeeld in de Gemeente Schoten. Een muzikaal geschenk voor de Schotenaren!


Belpop Bonanza bestaat uit twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in de Belgische popmuziek:


Jan Delvaux is de auteur van Belpop. De Eerste Vijftig Jaar (2011), Rock Werchter. Sinds 1975 (2014) en Belpop Bonanza (2017). Hij vertelt al enkele jaren markante Belgenverhalen op Radio 1 en was de externe harde schijf van Belpop op Canvas. Volgens Bart Peeters weet hij meer over Belpop dan Wikipedia.


Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing) draait tafels bij Discobar Galaxie en onder eigen naam. Hij is auteur-componist en bedienaar van laptops en drummachines. Na honderden feestjes, festivals en radioshows heeft de man een meestergraad behaald.


“Belpop Bonanza is een must see voor muziekliefhebbers, weetjesfreaks en alles daartussenin.”

 **** - Het Nieuwsblad


“Het plezier van het weetjes spuien spat van het podium.” 

**** - De Standaard

Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
vr 14 mei 2021 van 20:00 tot 20:00 za 15 mei 2021 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Schoten
€ 22,0
Sign Up Sign Up
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be