u bent hier

Beleef een dag in het Sprookjesbos - AFGELAST

3 +


DEZE ACTIVITEIT KAN NIET DOORGAAN TOT OMWILLE VAN DE CORONAMAATREGELEN. Check www.toerismewesterlo.be voor uptodate info. Beleef een onvergetelijke dag in het Sprookjesbos! Zodra alle bengels, pagadders en andere deugnieten (3-7 jaar) hun kaboutermuts op hebben, zijn ze klaar om het bos in te trekken. Op zoek naar de sprookjesfiguren. Die staan nu al te trappelen om grappige, spannende of ... Lees meer »

DEZE ACTIVITEIT KAN NIET DOORGAAN TOT OMWILLE VAN DE CORONAMAATREGELEN. Check www.toerismewesterlo.be voor uptodate info.

Beleef een onvergetelijke dag in het Sprookjesbos!
Zodra alle bengels, pagadders en andere deugnieten (3-7 jaar) hun kaboutermuts op hebben, zijn ze klaar om het bos in te trekken. Op zoek naar de sprookjesfiguren. Die staan nu al te trappelen om grappige, spannende of ontroerende verhalen te vertellen.
Picknicken kan ’s middags op het zonnige terras of in de kabouterwoonwagens.
Na de middag krijgen de kids nooit genoeg van de houten speeltoestellen of het avonturenparcours.

Reserveer snel een verjaardagsfeestje, schooluitstap of familietrip in het Sprookjesbos. Voor maar 5 euro per kind biedt Toerisme Westerlo je er een uitzonderlijke dag aan om nooit meer te vergeten. Groepen kleiner dan 20 deelnemers betalen forfaitair 100 euro.
Grote mensen hoeven helemaal niets te betalen, maar mogen wel meewandelen.
Wist je dat er ook nog een spetterende verrassing inbegrepen is?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Boswachtershuis
Papedreef 1
2260 Westerlo
€ 5,0
www.toerismewesterlo.be/reservatiefor...
info@toerismewesterlo.be
014 54 54 28