u bent hier

Bekend & Bescheiden - GEANNULEERD

Humor comedy


Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd.  Het publiek heeft er even moeten op wachten, maar Xander De Rycke is terug met een stand-up show. In zijn meest persoonlijke voorstelling tot nog toe vat hij samen wat iedereen gemist heeft de afgelopen jaren. Hey, hoe lang is dat geleden, jong? Bijna drie jaar? Langer? Ik weet het, het is volledig ... Lees meer »

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd. 

Het publiek heeft er even moeten op wachten, maar Xander De Rycke is terug met een stand-up show. In zijn meest persoonlijke voorstelling tot nog toe vat hij samen wat iedereen gemist heeft de afgelopen jaren.

Hey, hoe lang is dat geleden, jong? Bijna drie jaar? Langer? Ik weet het, het is volledig mijn schuld. Vroeger hadden we die podcast om wekelijks bij te praten. En dan is er die andere show gekomen waarin ik schreeuw vanachter een bak. Er is zoveel gebeurd sinds de laatste keer dat we elkaar zagen. Heb je mijn nieuwe vriendin al ontmoet? En weet je van mijn verhuis en nieuwe auto? Ja! Ik heb eindelijk mijn rijbewijs behaald! Oh en ik moest onlangs denken aan een topverhaal van vroeger! Ik zat bij mijn zus en... Shit, heb ik u eigenlijk ooit verteld dat ik een zus heb?

Ja, de afgelopen jaren waren best turbulent. Die simpele jongen met zijn duizenden projectjes voor tientallen fans? Laten we zeggen dat het aantal fans nu gelijk staat aan het aantal projectjes. Maar goed, het is toch nooit te laat om nog eens af te spreken en bij te praten. Uit het oog is niet uit het hart! Natuurlijk mag je uw vrienden uitnodigen! Ik heb alvast enkele toffe zaaltjes gereserveerd waar we op ons gemak zullen zitten. Iets intiem en bescheiden. Je kent mij.

Xander

21 - 18 euro
-19 jaar: 18 euro

Opgelet: deze voorstelling is 16+

www.xanderderycke.be

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
vrijdag 5 maart 2021 van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...