u bent hier

Beiaardconcert - Malgosia Fiebig


Malgosia Fiebig is stadsbeiaardier van Utrecht en Nijmegen. Zij studeerde aan de Muziek Academie van Gdansk. In 1999 volgde ze er een beiaardopleiding en werd in Gdansk de eerste naoorlogse beiaardier. In Nederland behaalde ze later haar Master of Music (beiaard). Malgosia behaalde vercshillende eerste prijzen bij internationale beiaardcompetities en concerteerde al over heel de wereld. Naast ... Lees meer »

Malgosia Fiebig is stadsbeiaardier van Utrecht en Nijmegen. Zij studeerde aan de Muziek Academie van Gdansk. In 1999 volgde ze er een beiaardopleiding en werd in Gdansk de eerste naoorlogse beiaardier.
In Nederland behaalde ze later haar Master of Music (beiaard). Malgosia behaalde vercshillende eerste prijzen bij internationale beiaardcompetities en concerteerde al over heel de wereld.

Naast een enkel barokwerk en Chopin speelt Malgosia ter gelegenheid van de viering '70 jaar Beiaard Mol' vandaag meerdere beiaardcomposities van onder meer Geert D’Hollander. Verder brengt ze liedjes uit 1951 (verwijzend naar het installatiejaar van de Molse beiaard). Ze sluit af met muziek uit de bekende film 'Sneeuwwitje en de zeven dwergen' van Walt Disney.


Basistarief: € 0,00

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart St.-Pieterstoren
Markt 1
2400 Mol
zaterdag 19 juni 2021 van 20:00 tot 21:00
Beiaardcomité
gratis
herman.valgaeren@skynet.be
014312677