u bent hier

Begijn Le Bleu speelt Zeg dat nog een keer (Best Of)

Humor comedy


Waaslander Begijn Le Bleu zette zijn eerste stappen in comedyland in 2005, op zijn dertigste. Na het televisie-programma ‘Foute Vrienden’ maakte Begijn diverse co-medyshows, onder meer ‘Met mij gaat alles goed’ en ‘Toch bedankt’. Voorstellingen om van te snoepen, die enthousiast werden onthaald door pers en publiek. Inmiddels is hij al aan zijn zesde show toe. Als je de beste ... Lees meer »

Waaslander Begijn Le Bleu zette zijn eerste stappen in comedyland in 2005, op zijn dertigste. Na het televisie-programma ‘Foute Vrienden’ maakte Begijn diverse co-medyshows, onder meer ‘Met mij gaat alles goed’ en ‘Toch bedankt’. Voorstellingen om van te snoepen, die enthousiast werden onthaald door pers en publiek.
Inmiddels is hij al aan zijn zesde show toe. Als je de beste huis-tuin-en-keukenverhalen graag nog eens wilt horen: rep u dan naar het theater! Deze ‘Best Of’ belooft een gezellige avond te worden waar een blik humor, herkenbaarheid en improvisatie wordt opengetrokken. Met métier neemt hij u mee in zijn wereld die net zo goed de uwe kon zijn. Jij en al je naasten zijn welkom!

Organisatie: Curieus Wuustwezel vzw, in samenwerking met Wielerclub Hoop op Zege Wuustwezel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC Kadans
Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
zaterdag 26 juni 2021 van 20:00 tot 23:30
€ 16,0
www.curieus-wuustwezel.be
0477607981