u bent hier

BeerWalk Kortrijk - Stadswandeling & Bierproeverij

18 +

Erfgoed


Ontdek het charmante stadscentrum in drie uur. Proef bijzondere bieren in vijf authentieke stadscafés. En laat je betoveren door de rijke biergeschiedenis. Prijs inclusief gids, vijf bierdegustaties en een uniek BeerWalk proefglas. Biergeschiedenis van Kortrijk Laat je verrassen door de manier waarop Kortrijk in de Gouden Eeuw het centrum van bier- en brouwactiviteiten was. Ontdek de verborgen ... Lees meer »

Ontdek het charmante stadscentrum in drie uur. Proef bijzondere bieren in vijf authentieke stadscafés. En laat je betoveren door de rijke biergeschiedenis. Prijs inclusief gids, vijf bierdegustaties en een uniek BeerWalk proefglas.

Biergeschiedenis van Kortrijk
Laat je verrassen door de manier waarop Kortrijk in de Gouden Eeuw het centrum van bier- en brouwactiviteiten was. Ontdek de verborgen biergeheimen van het begijnhof en de Gulden Sporenslag. Tijdens de bierwandeling houden we regelmatig halt voor een gevarieerde bierproeverij waardoor u stad en smaken op een heel andere manier zal ontdekken.

Leer bierproeven
Degusteer onderweg vijf heerlijke speciaalbieren die een stukje verleden met zich meedragen, gepresenteerd in samenwerking met brouwerij Omer Vander Ghinste. Tijdens de wandeling wordt regelmatig stilgestaan bij historische plaatsen en figuren uit het middeleeuwse Kortrijk.

Voor iedereen
Elke deelnemer kan indien gewenst het gedegusteerde speciaalbier vervangen door koffie of een frisdrank naar keuze en alsnog mee genieten van alle boeiende verhalen en prachtige bezienswaardigheden in Kortrijk.

Toon kaart Brouwerij Het Anker
Guido Gezellelaan 49
2800 Mechelen
Vr Van 19:00 tot 22:00 Za Van 19:00 tot 22:00 Van 14:00 tot 17:00 Zo Van 14:00 tot 17:00
BeerWalk
€ 39,0
www.beerwalk.be/nl/kortrijk/bierwande...
www.beerwalk.be/nl/kortrijk/bierwande...