u bent hier

Beeldentuin Hugo Voeten - kunst en natuur in dialoog

18 +


Breng op woensdag, vrijdag en zondag een coronaveilig cultureel bezoek in openlucht aan Beeldentuin Hugo Voeten! In de 15 hectare grote private Beeldentuin Hugo Voeten in Geel staan honderden werken van tientallen kunstenaars opgesteld. Ze gaan een speciale dialoog met de natuur en het landschap aan. De tuin omvat verschillende zones met een andere sfeer waaronder een ontwerp van Jacques Wirtz ... Lees meer »

Breng op woensdag, vrijdag en zondag een coronaveilig cultureel bezoek in openlucht aan Beeldentuin Hugo Voeten!

In de 15 hectare grote private Beeldentuin Hugo Voeten in Geel staan honderden werken van tientallen kunstenaars opgesteld. Ze gaan een speciale dialoog met de natuur en het landschap aan. De tuin omvat verschillende zones met een andere sfeer waaronder een ontwerp van Jacques Wirtz en Erik Dhont. Ondernemer Hugo Voeten (1940–2017) gaf er zijn eigen toets aan. Hij was een gepassioneerd kunstverzamelaar met een eclectische smaak. Zijn collectie omvat parels uit de moderne en hedendaagse kunst.

Elke woensdag, elke vrijdag en elke eerste zondag van de maand is een bezoek aan Beeldentuin Hugo Voeten mogelijk. In juli en augustus zijn we zelfs elke zondag open! Er is een vast wandelparcours voorzien en tickets dienen op voorhand gereserveerd te worden. Heel graag tot snel!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Beeldentuin Hugo Voeten
Hazenhout 17-19
2440 Geel
woensdag 19 mei 2021 van 13:00 tot 15:00
Collection Hugo Voeten
€ 10,0
collectionhugovoeten.simplybook.it/
collectionhugovoeten.simplybook.it
artcenter.hugovoeten.org/nl/articles/...