u bent hier

Beachfun @ de Lilse Bergen (geboortejaar 2005-2014)


Ben jij een echte waterrat? Dan is deze watersportweek zeker iets voor jou. Voor de kinderen tussen 6 en 8 jaar staan er watergames op het programma. Spelenderwijs doe je vertrouwen op in het water en beleef je pure fun op het strand. De kinderen gaan zich amuseren op het PELICAN Aquapark, de Scuba Orientation en het mega ganzebord. De 9 tot 12-jarigen krijgen initiaties in verschillende ... Lees meer »

Ben jij een echte waterrat? Dan is deze watersportweek zeker iets voor jou. Voor de kinderen tussen 6 en 8 jaar staan er watergames op het programma. Spelenderwijs doe je vertrouwen op in het water en beleef je pure fun op het strand. De kinderen gaan zich amuseren op het PELICAN Aquapark, de Scuba Orientation en het mega ganzebord.

De 9 tot 12-jarigen krijgen initiaties in verschillende watersporten en ontdekken al spelend welke watersport bij hen past. Deze sporten worden afgewisseld met watergames (Balance Games, Slammer Contest, SUP-initiatie, ...).

De 13 tot 16-jarigen kunnen zich specialiseren in watersporten. Zij krijgen o.a. initiaties SUP’en. Ook de Aquaroller en het PELICAN Aquapark zullen zij ontdekken. Bij voldoende wind staat er ook windsurfen op het programma. Kortom water, strand en fun verzekerd.

De kinderen worden elke dag stipt om 9 uur verwacht in het sportcentrum Beerse. De sportdagen eindigen elke dag stipt om 16 uur. Een week voor de start van de sportdagen ontvang je via e-mail een brief waarin alle praktische informatie beschreven staat.

Het aanbod en de invulling van de sportdagen kan worden aangepast naargelang de geldende COVID-19 maatregelen die op dat moment gelden.

Betalen bij inschrijving aan de balie van de dienst sport of via de webshop (online inschrijven is aangeraden). Bij inschrijving aan de balie indien mogelijk liefst contant betalen. Er is slechts 1 bankcontact ter beschikking.

Inschrijven kan vanaf:

  • zaterdag 30 januari 2021 om 14 uur voor inwoners van Beerse
  • zaterdag 6 februari 2021 om 14 uur voor buitendorpse deelnemers

Lilse Bergen,
Lilse Bergen, parking 6
2340 Beerse
Van 12 juli 2021 tot 16 juli 2021
sport@beerse.be
014 61 47 24
25094.pdf